Kaffebaren

Besøk vår kaffebar i 4 etg. og smak på nydelig kaffe laget av våre baristaer Pino og Sara!

Fra kl 07.00 hver morgen – kan du nyte deilig kaffe og frokost med utvalg av ferske rundstykker, hjemmelaget grøt, friskpresset juice og nystekte bakverk. Utover ettermiddagen bytter vi ut frokostmenyen med en mer lunsj/ettermiddagsrettet meny – her kan vi friste med foccacia, ciabatta, wraps, friske salater etc.

All melk som benyttes i kaffebaren er økologisk, og vi har som målsetting å øke andelen økologiske produkter vi selger i kaffebaren.

Vær velkommen!

***

Gjestelunsj

Dersom du har besøkende med til lunsj, kan du betale for disse med bankkort via terminalen i kaffebaren.

Take away-lunsj

Dersom du ikke har tid til å spise lunsj i kantinen, så er det mulig å ta med dagens “take away”-lunsj fra kaffebaren. Dersom du er på kantineavtale via bedrift, så kan du benytte kantinekort som vanlig via terminalen i kjøkkendelen - fremvise kvittering i kaffebaren og velge dagens “take away”-lunsj.

For det tilfellet du har spørsmål ifht gjester, betaling eller annet, så ta direkte kontakt med vårt hyggelige kjøkkenpersonalet eller ta kontakt med resepsjonen.

Varmmat/overtidsmat

Fra kaffebaren kan du kjøpe velsmakende og rimelig middag med hjem, eller som overtidsmat på kontoret. Maten serveres i forpakning som enkelt varmes i stekeovn eller mikrobølgeovn. Meny